Posebne ponude

Savršeno mjesto za vjenčanja i proslave

Savršeno mjesto za vjenčanja i proslave

Dovoljno je da napravite popis gostiju, a naš profesionalni tim će se pobrinuti za organizaciju vjenčanja prema vašim željama. Zajednički ćemo učiniti da Vaše vjenčanje iz snova učinimo savršenim. Dopustite nam da preuzmemo Vaše brige i posvetimo se planiranju Vaše svadbene večeri, kako bismo Vam olakšali pripremu za najvažniji životni korak.

Naša velika dvorana idealno je mjesto za svadbene večere te mogu ugostiti od 20 do 300 uzvanika. Mladencima poklanjamo apartman, a uzvanicima posebne cijene smještaja.

Budite sigurni da će svaki korak Vašeg značajnog dana i proslave biti pažljivo isplaniran do najsitnijih detalja, a Vaša očekivanja ispunjena. Na raspolaganju Vam je iskusan tim koji će Vam pomoći u vezi svih detalja proslave – od izbora menija i cvjetnih aranžmana do svadbene torte.
 
Ukoliko želite posebnu ponudu, krojenu tačno po Vašoj mjeri i sukladno Vašim željama, naše iskusno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sve detalje Vašeg savršenog dana. Vi ste uvijek na prvom mjestu. Sve je usmjereno kako bi Vaš dan, uistinu, bio ispunjen zadovoljstvom.